אני מסכים בהרבה דברים עם החרדיים, אבל יש משהו שמפריע לי, והוא מדוע הם כמעט שלא גרים בקראוונים, שעולים מעט מאוד כסף, ובמקום זה גרים בבנינים שעולים הרבה, במיוחד לזוגות צעירים שאין להם הרבה אמצעים.
הרבה הורים שחיתנו את הילדים שלהם נשברו או התמוטטו כתוצאה מהעלויות הרבות, דבר שכמעט לא היה מתרחש אילו זוגות צעירים היו גרים בקראונים.
אשמח לקבל תשובות.
השיקול העיקרי של זוג חרד לדבר ה' במציאת מקום מגורים הוא בראש ובראשונה הסביבה הרוחנית בה הוא מקים את ביתו.
באם מכיר אתה מקום שבו יש סביבה רוחנית הראויה ומתאימה להקמת בתים של תורה שיש בה קראונים בלתי מאוכלסים המחכים לאיכלוס נשמח אם תיידע אותנו ואני מבטיח לך שלא יהיה קשה כלל לאכלס אותם באופן מידי.
בברכה, יואל.
| שירות לאומי | גירוש גוש קטיף | פורום | יחס גדולי ישראל לציונות | ישוב ארץ ישראל | אודיו-וידאו | צור קשר | חינוך ילדים | ספר דת הציונות | |
|
|